tantra til kvinder yoni tantra

mødt med ophøjet respekt. Massagen af yoni kan genvække din kontakt til din dybeste feminine kerne og kan virke meget helbredende i forhold til smerter, spændinger og problemer med at føle lyst, nydelse og orgasme. Edenshave Tantra massage for kvinder Tantramassage til Mænd Tantra Temple Tao Tantra Massage til Kvinder Tantra massage til kvinder. Tantra massagen for kvinder er en helkrops olie massage, der kærligt vækker kvindens krop gennem en sensuel, afslappende massage. Formålet er at give kvinden en oplevelse af at kunne slappe helt af og give sig hen i tryghed og derigennem mærke sig selv og åbne for sin femininitet. Tantramassage til, mænd Tantramassage til mænd er en meget sanselig body-to-body-massage, der kan give dig en dybere indsigt i hvem du i sandhed.

Videos

Everything is Tantra.

Tantra til kvinder yoni tantra -

Majbrit fortæller, hvordan hun føler sig frem og mærker behovet, imens hun masserer. Efter massagen får du mulighed for at få lidt frugt og noget at drikke, og for at sidde sammen med massøren og stille spørgsmål eller fortælle om din oplevelse, inden du går ud i verden med en ny forståelse. Yoga Nidra giver en dybt afspændt tilstand, og regeneration både fysisk, psykisk og mentalt, der igen giver en tilstand af fredfyldthed og glæde. Mange mennesker er trykket af vores tids stressede livsstil, og de fleste har brug for lidt hjælp til at vende tilbage til en tilstand af afspænding og til at finde glæden indeni igen. Det kræver hos Shiva stor smidighed og bevægelighed, samt et godt kendskab til, hvordan en krop (Shakti) kan inviteres og ledes. Du får med andre ord mulighed for at mærke dig selv som du virkelig er i stedet for at skulle præstere noget som ikke er ægte for din sande maskulinitet og potentiale. Jeg mærker hende røre helt blidt oppe i mig i stedet. Hvad får jeg ud af en tantramassage? Jo mere opmærksomt, bevidst og i kontakt til kærlighed og lyst Shiva kan berøre sin Lingam i mødet med Shaktis Yoni, jo stærkere er invitationen til at Shakti sanser sig.

Tantra til kvinder yoni tantra -

Min tantra-oplevelse hos Majbrit har været en slags sansetræning med seksualiteten, der har føltes som dyb afslapning især for yoni, hvor følsomheden blev manet frem over lang tid. Jeg tror, det går så hurtigt og at det føles så dejligt fordi langsomhed er i højsædet. Via tantraen øges bevidstheden omkring vores seksuelle energi, og vi bliver bedre til at møde og bruge den, siger hun. Er det, som han kender: at rive den af, giver det ingen mening. Ikke så meget hos dem, jeg har været sammen med. Evnen til at være fuldstændigt til stede i nuet i den sanselige oplevelse er den bedste træning for en mand der vil være multiorgastisk og helkropsorgastisk. Når berøring gives betydning, i tantra bliver det meget spændende at iagttage, hvor hurtigt vi lægger betydning ind i en bestemt kropskontakt. Erfaringer opløses, at omslutte en bevidst Lingam med sin Yoni, kan virke voldsomt transcenderende. Mænd får præstationsangst, og kvinder føler sig utilstrækkelige. Vores add-ons hjælper dig til at guide alle de vækkede energier opad og blive mere bevidst om din indre tilstand. Nu siger jeg det ligeud: Jeg har overvejet, om de mandlige tantramassører har rent mel i posen. Vi kan sanse med vores kroppe, og det dyrker vi, siger hun. Langsomheden fortsætter og med den en insisterende følsomhed. Og aldrig af en kvinde. Shiva inviterer Shakti til at sanse sin yoni på en ny måde.

Tantra til kvinder yoni tantra

0 tanker om “Tantra til kvinder yoni tantra

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *